• Gratis verzending vanaf €15
  • Verzonden binnen 2 werkdagen

Over ons


Over ons zelf en het idee  

Wij zijn twee ondernemers die na onderzoek op een idee kwamen waarmee het welbekende 'sokken probleem' wordt opgelost. Wij hebben veel prototypes laten maken en hebben deze grondig getest. Door verschillende stukken van de sok te veranderen en verschillende stoffen te vergelijken is er gezorgd voor de optimale fitting met oog voor kwaliteit. Wij vinden het leuk om deze sokken te ontwerpen en te verkopen aan u. In de toekomst zouden wij graag ons assortiment willen uitbreiden om voor iedereen een passend product te creëren. 


Wat wij ook belangrijk vinden! 

Wij willen een mooie toekomst voor de volgende generatie waar plastic beter wordt gebruikt en gerecycled en daarom gebruiken wij geen plastic in onze pakketjes. In plaats van een plastic verpakking ontvangt u van ons een non-woven tas die u kan gebruiken in het dagelijks leven.  Hiermee willen wij verspilling van plastic tegengaan.


Wie zijn wij? 

Wij zijn Patrick en Vithuirsan. Wij zijn twee jonge ondernemers die het leuk vinden om producten te verbeteren. Wij kwamen zoals u hierboven leest op een idee om sokken te produceren die makkelijk uit elkaar te halen zijn.